skip to Main Content

Taarten van Asli

De vraag blijft terug komen: Hoe ben je begonnen en waarom? En waar komt je passie voor eten vandaan? Dus ik dacht waarom geen volledig artikel gericht op mijn nieuwe onderneming Taarten van Asli?

Meer informatie

Voor vragen en meer informatie over de taarten mail naar: info@taartenvanasli.nl

Verkooppunten

Efendy Restaurant & Café
Burgemeester de Vlugtlaan 9
Hookah Lounge
Kinkerstraat 346
Tostini
Zuidermolenweg 48
Tasty Donuts (Hoofdorp)
Marktlaan 178

Check onze Instagram

Taarten van Asli

Junior Chef

Van kinds af aan ben ik niet uit de keuken te krijgen. Met rookwalmen en al, dat ik het huis uit moest voor frisse lucht op jonge leeftijd als ik alleen thuis was. Ik vond het allemaal geweldig. Ik keek op tegen sterrenchefs en hun creaties en ik voelde me er net zo een als ik kipfilet bakte. En ik experimenteerde alleen maar. En in de meeste gevallen smaakte het nergens naar of was het nog rauw. Maar hey, ik was ook maar 11 of 12. Dus wanneer mensen mij vragen hoe ik heb leren koken.. zo dus. Doorgaan en niet opgeven. Ook waagde ik wel eens een poging tot bakken maar ik bakte er letterlijk niks van. De eerste taart die ik in mijn leven had gemaakt die wel ergens naar smaakte was toevallig de red velvet. Wat op dit moment zoals jullie weten mijn specialiteit is. Dat is alweer 3 jaar geleden.

Uit de hand gelopen hobby

In december ontving ik een belletje van mijn vriendin, gestrest en desperate opzoek naar hulp. De nieuwe zaak waar ze werkte hadden geen taarten meer en vroeg ze of ik haar daarbij kon helpen. Ik deed 6 uur lang over elke taart in het begin, zonder af te wassen want dan was ik al K.O. Dus het was hard werken voor niks uiteindelijk. Tot de dag van vandaag ondanks al het harde werk en weinig slaap doe ik het met dezelfde liefde en passie. Dag en nacht heb ik aan het red velvet recept gewerkt om deze te perfectioneren en ik hoop dat jullie dit terug zullen proeven in elke hap.

Laatste food blogs

Lotti´s

Opzoek naar de perfecte spot om met je vriendinnen te lunchen of te daten met…

Lees meer
Mayur eten kruiden

Mayur

Buiten de comfortzone liggen de heerlijke beloningen in het leven. Bij Mayur ontdek je de…

Lees meer
spaghetteria ervaring

Spaghetteria

Je schuift aan een grote gezellige eettafel (of je neemt plaats aan de vensterbank) met…

Lees meer
Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken