skip to Main Content

I’m back!

Lieve lezeressen,

Zoals de meeste van jullie al weten blogde ik voor een andere website. Hier ben ik een tijdje geleden mee gestopt. Dagelijks krijg ik vragen over mijn blog en heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen.

20151219_145510390_iOS

Voor degene die mijn vorige blog hebben gemist stel ik mijzelf gráág nogmaals voor. Over een klein maandje word ik xx jaar. Kon ik maar altijd xx blijven denk ik dan, nog net niet volwassen.. heerlijk toch? Afgelopen schooljaar heb ik mijn niveau 4 diploma behaald en besloten geen vervolgopleiding te doen op het HBO. Na mijn stage ben ik marketing blijven doen, waarbij je kunt denken aan héél veel teksten schrijven in zowel Nederlands als Engels. Ik hou van schrijven en zo hoort dat; je moet plezier hebben in wat je doet. Op dit moment gaat mijn gezondheid voorop en werk ik niet. Nu ik alle tijd van de wereld heb, kan ik mij focussen op de toekomst en doelen stellen. Ik ben al een halfjaar bezig met een secret project…. die ik (hopelijk) over een paar maanden met jullie kan delen!

In het dagelijkse leven ga ik er graag op uit en ontdek ik nieuwe plekken waar je bijvoorbeeld lekker kunt lunchen of gezellig een drankje kunt doen. Als je mij volgt op Snapchat weet je al dat ik een overdreven shopverslaving heb.. en dat vanachter mijn laptop (Laziness level 101). Zal ik deze post afsluiten met 10 willekeurige feiten over mijzelf? Why not..

Ik help dit even de wereld uit: ik ben totaal niet arrogant.. ik denk eerder het tegenovergestelde… verlegen, tikje klunzig en ik kijk nooit op iemand neer… tenzij ik mijn Stella McCartney platforms aan heb. Sorry, ben nou eenmaal een reus. Oké, flauw.

Ik heb géén vriend. En nee, ik ben niet psycho. Of toch wel?

Mijn ouders zijn beide Turks. Dus….ik ook. Wat een wetenschap.

Ik raak alles kwijt, elk jaar vraag ik 4 pinpassen aan, minimaal 1 ID+rijbewijs en 1000 OV chipkaarten… en cash geld? Daar begin ik niet eens over.

Ik ben alles behalve sociaal.. ik werk eraan. Of toch niet.

Ik ga waarschijnlijk een koksopleiding volgen, niet om kok te worden in een restaurant maar gewoon omdat ik dat wil.

Eten, eten en nog eens eten…. ik moet de hele dag door eten. Ik eet denk ik 6 keer op een dag.

Op de een of ander manier kan niemand mijn naam uitspreken.. het is Asle (asl-uh). Op de VMBO gebeurde dit zo vaak dat ik ruzie (lees: uitwisseling van heftige scheldwoorden) kreeg met docenten. Kom op, na 19236 lessen weet je het toch wel?

Ik kook en bak vaker ’s nachts dan overdag. Mijn ouders verklaren mij dan ook voor gek.. vooral als ze ’s ochtends wakker worden en het lijkt alsof de keuken slachtoffer is geworden van een tornado. Afwassen komt niet in mijn vocabulaire voor. Oh, wat erg *haha*

Zo, dat is wel genoeg. Mocht je wel nog iets hééél graag willen weten, kan je het altijd (anoniem) vragen! Hou je mijn blog in de gaten voor meer?

Heel veel liefs,

Asli

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Hey!
  Ik moet toegeven dat ik je op snapchat heb en je om de zoveel dagen op insta snap hihihi!
  Je bent ook echt super interessant!
  Ik zou het leuk vinden als je je geheim verklapt van hoe je zo dun kunt blijven!
  En je foto’s tagt met vanwaar je je kleding hebt? ?
  Keep going the good work!
  En beterschap.

  Kusjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken