skip to Main Content

Paris for a day

I Have So Many Questions

Het is half 2 ’s nachts als ik me bed induik en ik 10 apps van Selma krijg met ‘’reageer!!!!!’’ What’s going on????

img_9532
Iedereen die mij kent weet dat ik een ride or die ben dus ik ga lekker mee. Maar dat betekent dus dat ik 3/4 uur heb om te slapen.. oh-oh

Goodmorning

Om 10 uur ’s ochtends vertrekken we vanuit Rotterdam richting Parijs. Ik heb lekkere broodjes gehaald bij de La Place voor onderweg zodat we niet ergens hoeven te zitten ontbijten. Tijd is geld. Joke.

Parijs

Aangekomen in Parijs parkeren we de auto in de parkeergarage en besluiten we de taxi te nemen naar warenhuis Lafayette waar we een flinke tijd rondbrengen. Thuis heb ik natuurlijk al gezocht naar restaurants waar we kunnen eten. Toen heb ik The Butcher gevonden als (halal) burgerrestaurant wat er goed uitzag op foto’s. Aankomend bij the Butcher zien we dat ze een uur gesloten zijn (voorbereiding op diner) en wil ik huilen.

We rijden door naar Champs Elises om bij Laduree te gaan zitten voor dessert en koffie. De gebakjes waren natuurlijk heerlijk zoals altijd maar voor de koffie moet je niet gaan, haha. Na ook macarons te hebben ingeslagen wil ik nog even langs een winkel en haal ik een burger bij Five Guys.. Nu kan ik zeggen dat ik daar ook een burger heb gegeten, hihi.
img_9596
img_9585
img_9478
Processed with VSCO with a6 preset

img_9473

bril: DITA jasje: ZARA sjaal: LOUIS VUITTON tas: LOUIS VUITTON jeans: DSQUARED schoenen: STELLA MCCARTNEY

img_9460

img_9462img_9463

Een kortdag maar Selma is geslaagd met haar aankoop en ik ook wel dus we zijn tevreden. We rijden weer terug naar huis. Selma rijdt door naar huis en ik ga nog even naar Villa Thalia. Gewoon omdat het kan.. helemaal bekaf.

Dit was weer eens even wat anders, leuk toch?

Wat vinden jullie leuk om te doen in Parijs? Let me know!

XOXO Asli

Ps: Mij mag je ontvoeren in deze vrachtwagen

Ps2: Check Selma’s Parijs Vlog —> hier

img_9457

Dit bericht heeft 0 reacties
  1. asli je moet echt beginnen met vloggen, ik lees je blogs echt met plezier, maar toch denk ik dat vloggen leuker zou zijn.
    ik vraag me ook af of je alleen halal eet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken