skip to Main Content

OOTD: shopping and lunch date

Om precies 12 uur in de middag schrik ik wakker. Het is zaterdag en het is de bedoeling dat ik lekker ga uitslapen. Niks is minder waar want: ik zie een appje van mijn vriendin. Ik lees het woordje LUNCH en ik ben klaarwakker. Let’s do this! Binnen een uur ben ik klaar app ik terug.

IMG_6339

2 uur later staat mijn vriendinnetje voor de deur en rijden we naar Amsterdam. Yes, 2 uur later. Ze vertrouwt er op dat ik haar meeneem naar een goeie spot. Duhhhhh! We bemachtigen de laatste tafel om precies te zijn bij Metropolitain. We bestellen onze drankjes en na lang nadenken bestellen we onze (well done gebakken) burgers zonder bacon. De serveerster meld erbij dat we iets langer moeten wachten vanwege de drukte, halfuurtje, prima. 50 min voorbij…..we zitten nog steeds zonder eten. Na hierover wat gezegd te hebben komen de burgers ongeveer 20 minuten later.MET BACON.

IMG_2363

Outfit details: Jas ASOS Coltrui ZARA Trui ZARA Sportlegging H&M Laarzen TOPSHOP

Ik ben altijd, altijd, altijd aardig tegenover personeel en maak nooit ergens een probleem van. Maar O MIJN GOD! Serieus? Na zo lang gewacht te hebben (ik heb nog niet ontbeten en het is al 4 uur!) kom je met een burger met bacon. Ik kan hier nog geen minuut langer blijven en doe me jas aan. Ohja, iedereen kijkt ons ook aan op dit moment. Drankjes zijn van het huis en ik verlaat de tent. Never again.

IMG_2383

Chagrijnig en hongerig lopen we naar Burger Fabriek op de Nieuwedijk. In minder dan 10 minuten komt onze heerlijke Black Angus burger en frietjes. Voldoende zit plek, leuk muziek én knap personeel. I love our Dutchies.

Na ook een outfit gescoord te hebben bij de Zara is het tijd om terug te gaan naar de auto. Wat een ijskoude dag! Brrrrrrrr.

Merk jij ook dat je chagrijnig bent als je niet hebt gegeten? 

Liefs,

Grumpy Cat

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken