skip to Main Content

Kijkje in mijn leven

De titel luidt al duidelijk waar deze blog over gaat; wat doe ik nu en wat heb ik allemaal gedaan? 2 vragen die mij vaak gesteld worden. Welke opleidingen ik heb gedaan, hoe mijn dag eruit ziet en de meest brutale: hoe kom je aan je geld?

Zoals de meeste weten zit ik niet meer op school. Ik heb wel mijn diploma behaald op niveau 4 in de richting Marketing en Communicatie en vervolgens bewust gekozen geen vervolgopleiding te doen. Dit is een persoonlijke keuze geweest en dus moedig ik niemand aan om school te skippen (voor het geval je moeder meeleest en je mij niet meer mag volgen). De reden was simpel: er was geen HBO opleiding geschikt voor mij omdat ik al 1000000% zeker wist wat ik in de toekomst zou doen.
img_7819
Na mijn stage bij Corendon ben ik hier een tijdje blijven werken op de afdeling Marketing en Sales. Na dat ik hier stopte heb ik zeker een jaar niks gedaan. Naja, niks gedaan….. Vakanties, mijn winkelverslaving, bloggen en heb ik de meest leuke herinneringen gemaakt.  Een jaar lang geen wekker zetten is best wel het meest chille wat je kan overkomen. Maar na een tijdje gaat dat vervelen en besef je dat je bezig moet zijn zodat je dingen meer gaat waarderen.

Nu ben ik echt een duizendpoot. Ik bak taarten (huh, that escalated quick), 1 dag in de week sta ik in een winkel, ben ik wat groots van plan met wheretoeatinamsterdam (follow us on Instagram) en mijn blog, werk ik aan concepten voor restaurants en doe ik hier en daar aan collabos met bedrijven. Ik kom uren te kort in een dag om te doen wat ik wil en dagen dat ik kan uitslapen vind ik zo heerlijk.

Processed with VSCO with acg preset
Alles wat ik doe vind ik leuk en daar gaat het uiteindelijk om. Je hart volgen. Aan al mijn lieve lezers, zoek uit wat je passie is, doe er wat mee en verspil geen tijd door je te focussen op dingen die je hierin tegenhouden zoals elke dag chillen en met de verkeerde mensen om gaan.

Bedankt voor het lezen en you know, je kan me altijd stalken met jullie vragen op mijn blog/instagram en snapchat (aslibeau). Ik reageer altijd!

Liefs,

Asli

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken