skip to Main Content

High tea bij The College Hotel

Het is 1 uur ’s nachts. Ik app mijn vriendin of ze zin heeft in een high tea en reserveer direct voor de volgende ochtend. Toen mijn wekker af ging om 10 uur ’s ochtends dacht ik wel even ”moest je écht om 12 uur afspreken”. Maar het was al te laat en ik moest mijn warme bed verlaten. Na 100 outfits te hebben geprobeerd en eventjes gedacht te hebben van ”IK GA NIET!!!!”, trok ik maar ‘wat’ aan. Dit kan er mee door.

IMG_2130

The College Hotel is een hotel van Corendon, waar ik voor heb gewerkt. Collega’s raadde mij de high tea aan maar ben er vandaag pas voor het eerst. Het pand is zowel van buiten als binnen prachtig. Het is een sfeervolle hotel met een mooi en tijdloos interieur, you know.. daar ben ik dol op. Terwijl we aan het wachten zijn op onze eerste gang, drink ik natuuuuuuurlijk mijn latte macchiato. Eerlijk? Ik vind het niet eens lekker. Doe mij maar filterkoffie met melk en suiker.

IMG_2138

Ik ben totaal niet van de high tea’s, ik ga het liefst a la carte eten. Ik ben namelijk een moeilijke eter en hou er ook niet van om buiten mijn comfort zone te gaan. De broodjes waren een lust voor het oog en heb van elk gerecht geproefd. Zeg ik even trots.

 

Een van de gasten die op dat moment ook aan het lunchen is komt op ons af. Hij biedt zich aan om foto’s van ons te maken. Waarom niet denken wij en ik geef hem mijn camera. Hij geeft aanwijzingen en probeert van alles uit. Je merkt op dat hij dit vaker doet. En wat blijkt? Eddie is een fotograaf. En wat een leuke foto’s! Hieronder zie je één van de tig foto’s die hij gemaakt heeft.

IMG_2150

It’s time for dessert! Ik heb van bijna alles geproefd.. maar niet opgekregen. Er was namelijk (te) veel keus. Ik heb geen ”wauw” gevoel gekregen bij desserts terwijl ik hier wel op had gehoopt. Ik had graag chocola in de vorm van bon bons willen zien. Ik heb wel een potje jam meegenomen (die ik gebruikt had). Te cute.

IMG_2176

Als ik ergens uit eten ga let ik echt op alles. Op het personeel en hun kennis, presentatie van het gerecht, prijs- kwaliteitsverhouding, de belichting voor het nemen van foto’s (zeg ik dit nou echt) én de toiletten. Mooie toiletten zijn gewoon free publicity voor elk hotel en restaurant. Wie maakt daar nou geen foto’s? Ik ben zo verliefd op de kroonluchter!

In plaats van dat ik zou uitslapen tot 2 uur in de middag heb ik een gezellig middagje gehad met mijn beste vriendin. Een high tea eens in de maand lijkt me best een leuk idee, en misschien vind jij dat ook. Ben jij wel eens op een high tea geweest? En zijn er plekken die je mij aanraad?

IMG_2167

Bisous,

Asli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken