skip to Main Content

Diary 2: SHOPAHOLIC

In mijn diary blogs probeer ik de hoogtepunten van mijn week te vertellen, verder ben ik altijd actief op snapchat met alweer bijna 1K kijkers! Dat gaat heel snel. Volg mij op snapchat: aslibeau, waar ik ook altijd reageer op chats!

FINALLY!

Deze diary blog is alweer van eind mei maar ik had geen tijd om het af te maken. Ik ga meteen aan de slag aan andere posts. Laat mij ook weten wat jullie graag willen lezen, ramadan recepten bijvoorbeeld?! Lees snel verder!

Zaterdag

Paar dagen terug heb ik Gucci een mailtje gestuurd met een beschrijving van de tas die ik op Kylie Jenner haar Instagram voorbij zag komen. Nog geen antwoord op terug gehad maar op mijn timeline zie ik een foto van een etalage in de Bijenkorf en zie ik de tas die ik wil! Ik lag nog half te slapen maar ik was in ene klaar wakker.
Ik loop het warenhuis binnen en loop 5 minuten later er weer uit met een prachtige tas in mijn handen. Zoooooooo blij mee! En zoals elke dag ga ik lekker lunchen bij Sowieso.

img_1403

Maandag

Mijn vriendin is weer terug na 2 maanden weg te zijn geweest naar Thailand en dat vraagt natuurlijk om een dineetje. Het uitkiezen van het restaurant liet ze aan mij over en koos ik dus voor Toscanini. Er was nog net een tafel te reserveren en hebben daar lekker gegeten. We kozen voor 2 pasta’s die we hebben gedeeld.
img_1689
Op het moment dat ik aan het wachten was op mijn vriendin werd ik gebeld door Hollywood Produksyon, met de vraag of ik langs wou komen om kennis te maken en wellicht een paar foto’s te nemen. En dan word je ineens zenuwachtig omdat je straks een team gaat ontmoeten met wie je misschien later gaat samen werken. Gezellige avond daar gehad, lekkere baklava gegeten en leuke foto’s geschoten.
img_1701

Donderdag

’s Nachts heb ik spontaan een massage geboekt in het Corendon Vitality Spa. De massage was zo onbeschrijfelijk lekker dat ik zelfs uren later tijdens de lunch nog zat te zweven. Zeker een aanrader dus! Na wat baantjes te hebben gezwommen en de sauna te zijn in geweest ga ik in mijn eentje genieten van een caesar salade met gegrilde kip. Wat een heerlijk begin van de dag. De Ladies only middagen zijn zo relaxed! Ik heb de No Worries Experience ervaren voor 55 min en heb daar 65EUR voor betaald. Elke euro waard!


Processed with VSCOcam with a6 preset
Vervolgens getraind bij de fysio, geluncht bij Sowieso, toetje gegeten bij Serifoglu en toen was het alweer tijd! Mijn eerste BodyTec ervaring, ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik kreeg een nat pak aan met allerlei draadjes en mocht plaats nemen op de loopband. 2 stressballetjes werden in mijn handen gedrukt en vroeg waar deze voor diende waarop er werd geantwoord: ‘’Voor als je prikkels voelt.’’ Welke prikkels? O nee paniek, prikkels? Wat? En daar kwam de eerste prikkel of te wel een soort schok. Mijn armen, buikspieren, billen, bovenbenen en mijn rugspieren trekken allemaal samen. Ik voelde het overal tegelijk. Zo een gek gevoel maar niet pijnlijk. En vergeet de spierpijn van de volgende dag niet!

Binnen korte tijd wordt je fysieke conditie beter en heeft het nog meer voordelige effecten op je gezondheid! Ik zou zeggen neem een proefsessie. Check voor meer informatie: invormpunt.nl PS. 20 minuten Bodytec staat gelijk aan 3 uur intensieve fitness!

Vrijdag

Mijn zus heeft een jurkje bij Nikkie gereserveerd en dat gaan we dus even ophalen. Voordat we weggaan wil ik nog even naar een jasje kijken en een uur later loop ik de winkel met 4 jassen weer uit. WHAT THE F*CK HAPPENED!!!!! Een zwart jasje die je altijd kan dragen, een groene windjacket, een goud/bruine bodywarmer en een kado voor mijn broer. Ik twijfel of ik foto’s moet plaatsen van de jassen. Nee, ik ben te lui. Op mijn insta zal je ze sowieso wel langs zien komen.


Thanks again voor het lezen, zoals beloofd ga ik proberen meer te plaatsen! Ik ben ook met iets leuks bezig en hoop dat ik met Gods wil dat na de zomer van start kan brengen. Spannend!!!

Ik wens jullie allemaal een gezegende ramadan toe,

Asli

Dit bericht heeft 0 reacties
  1. Awhhh Asli je verhalen zijn top! Wat een lekker leven heb je toch heerlijk.!!!!! En de jassen zijn prachtig vooral de goud bruine die is heel leuk en uniek. Keep it up girl “hard work pays of” hoop dat het lukt na de zomervakantie met je secret project.

    Ramadan kareem too you
    Liefs Sara

  2. Ik ken je niet, maar superleuk om dit te lezen. Vind het altijd leuk om te kijken hoe anderen leven. Ga zo door.

    Dikke kus imane

  3. Superleul wat je allemaal doet. But where do you get so much money. Genietse en wens al onze moslim broeders en zusters een gezegend Ramadan toe. Liefs Funda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken