skip to Main Content

Diary: Photoshoot Fun

Herinneren jullie mijn oproep voor fotografen en hobby fotografen die het leuk zouden vinden om met mij foto’s te schieten? Ik ben o.a aangesproken door deze twee onwijs lieve meiden met zoals zijzelf beschrijven ‘’een uit de hand gelopen hobby’’. We prikken een datum om af te spreken in Amsterdam. Bijna een uur van hun vandaan!

Zondag

Ik probeer mezelf het bed uit te krijgen wat elke ochtend weer een behoorlijke klus is. Ik moet nog douchen, een poging wagen om mijn haar te doen, mijn make-up, al mijn outfits bij elkaar zoeken met bijpassende schoenen en mijn kat eventjes aandacht geven. Dat is best veel, ja. In alle haast helpt mijn moeder mij mijn spullen naar de auto te brengen. Oh-oh ik kom te laat.
fullsizerender
Ik haal wat te drinken voor ons straks en haal mijn bestie a.k.a de beste assistente op die ook meegaat. We rijden naar Centraal waar we met Imane en Meryem hebben afgesproken om ze op te pikken. Geloof het of niet maar Asli is op tijd.
We parkeren ergens aan de grachten en gooien de kofferbak open. Ik merk nu pas dat ik teveel schoenen mee heb (9). Yeah, sarry. De eerste outfit gaat aan en beginnen eerst met het filmen van de outfit.
img_8153
Op zo een zonnige herfstdag kan je al raden dat het op straat en op terrassen druk is en dat iedereen mee zit te genieten. Op de een of andere manier vergeet ik alles om me heen zodra ik begin te poseren. Om me heen zie ik mensen staren en glimlachen waar ik ook weer blij van word.
Ik word nog door voorbijlopers aangesproken of ze op de foto mogen met mij. Why not? Hahaha.

img_8195

img_8280

Fluffy trui: BIBI FASHION (Hoofddorp) Pet: RIVER ISLAND Zonnebril: DIOR

Voor mijn laatste outfit gaan we naar de kermis op de Dam. We halen lekkere churros met warme chocoladesaus en sluiten de dag af met een lekkere lunch bij Broodje Bert.
fullsizerender-3
img_5369
img_8158fullsizerender-2
De foto’s en de film die op mijn Youtube kanaal (AsliUmutoglu) zal komen moet ik nog even op wachten, maar zodra die er zijn deel ik ze samen met alle outfit details.
Mijn zondag was weer eens gezellig dankzij deze meiden, thanks for both coming en hopelijk tot snel weer. Ohja, deze meiden hebben een Facebook en Instagram pagina genaamd Maktabstudios, dus laten we ze volgen! Je kan ze vragen voor bijvoorbeeld bruiloften.

Heeeeel veel liefs,

Asli

PS. Dit zijn de foto’s van mijn eigen camera

PS2. Volg me op Instagram en Snapchat: aslibeau

PS3………. Je kan me nog steeds mailen om foto’s met mij te maken of andere samenwerkingen (asliumutoglu@live.nl)

:)))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken