skip to Main Content

Diary: a fashionable sunday

Zondag

Good morning!

Ondanks dat ik 5 uurtjes heb geslapen, word ik ’s ochtends op tijd wakker voor mijn breakfast date met mijn best friend. Er komt bij haar wat tussen en het enige waar ik aan kan denken is dat ik een uurtje langer had kunnen slapen. Ugh dit moet een zondag zijn. We verplaatsen het naar de middag.

img_7911

Whole outfit by ZARA (Different collections and seasons)

De avond er voor heb ik een hele gezellige avond gehad op de verjaardag van mijn vriendin. Dit was dan ook de reden van het kort kunnen slapen..hihi.
Op internet ga ik even snel opzoek naar een leuke hotspot om te kunnen lunchen. Ik haal mijn vriendin op en rijden richting de Pijp. Daar aangekomen veranderen we van idee en zien wel welk restaurant er op ons pad komt. Ondertussen maken we wat foto’s en ja heel Amsterdam kan mee genieten. Ik ben best verlegen maar als ik voor de camera sta, dan veranderd dat.
img_5187

img_7933

Croptop H&M | Liquid lipstick ANASTASIA BEVERLYHILLS in Ashton

img_7919

We lopen verder en lezen de menukaarten van restaurants die er voor staan. Ik zie iets lekkers op het menu staan van Chocolatebar en mijn vriendin ook. We nemen plaats op het terras.

img_5163

img_7946

img_5118

Na onze buikjes heerlijk gevuld te hebben besluiten we er weer vandoor te gaan. Op de terug weg verander ik van jas en schieten we nog wat foto’s. We hebben zelfs video’s gemaakt die ik nog moet monteren maar… ben wel heel benieuwd naar het resultaat ervan. Na zo veel aanvragen erover dat ik moet gaan vloggen, overweeg ik het te doen. Ik ga nog even bedenken hoe en wat, ik wil het namelijk een tikje anders doen.
img_8009
img_8017img_7976img_7978img_7991
IMG_7987.JPG

Liefs, Asli

Ps. Break The Rules XoXo

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken