skip to Main Content

Diary 3: Bbq, Antwerpen en Spa!

In mijn diary blogs probeer ik de hoogtepunten van mijn week te vertellen, verder ben ik altijd actief op snapchat met alweer bijna 1K kijkers! Dat gaat heel snel. Volg mij op snapchat: aslibeau, waar ik ook altijd reageer op chats!

Dag lieve lezers, vandaag neem ik jullie mee naar de afgelopen week waar ik een barbecue heb gehad met zeker 30 mensen, spontaan in me eentje naar Antwerpen ben gereden en een heerlijke spa dag heb gehad in Apeldoorn.

Woensdag

Zonder enige file rijden we richting Rotterdam en komen we veilig aan in de stad. Churros en poffertjes als ontbijt na het trainen moet ook een keer kunnen waarna we vervolgens gaan winkelen. Heel veel bikini’s gescoord bij de H&M, ik ben weer helemaal klaar voor de zomer. Hebben jullie nog vakantieplannen? Ik ga denk ik in me eentje een enkeltje boeken als dat mag van mama. Haha.

 

Donderdag

We bevinden ons te midden van bos en weilanden, aan de rand van het meer. Hotel Thermen Bussloo telt 14 sauna’s, vele baden en een grote tuin waar je lekker tot rust komt. We hebben lekker gegeten, gedronken en massages gehad. Rond een uur of half 1 ’s nachts waren we weer terug in Amsterdam waar we toen lekker hebben gegeten bij Antep Sofrasi in Oost. Het eten was heerlijk, zeker een aanrader.
20750430

Vrijdag

Met mijn vriendin en haar vriendin besluiten we de volgende dag naar Antwerpen te gaan maar zegt zij dit een paar uur later weer af. Ik, die al helemaal verheugd is heeft zo iets van, dan ga ik toch lekker alleen? De volgende ochtend zet ik heel onschuldig mijn zus netjes af op haar werk en rijd ik de snelweg op. Antwerpen it is! Muziek op, verstand op nul en rijden. Leuk topje en een broekje bij de H&M en NIKE store gescoord. Ik had helaas maar een halfuur shoptijd omdat de winkels al gingen sluiten. Ik kwam nog net op tijd aan bij Laduree waar ik een doosje macarons heb gehaald voor, jawel, pak ‘m beet 50 euro. Maja, hoe vaak haal je nou macarons bij Laduree?

Zaterdag

Festival season! Yes. Open Air it is. Mijn make-up laten doen door @dshmakeup en vervolgens mijn vrienden opgehaald. Wat was het waarrrrrrrrrrrummmmm!! Ik draag een jurkje van Forever 21 die ik vorig zomer heb gekocht met gouden accessoires.

img_2303

img_2241

img_2243

Zondag

De barbecue staat al een paar weken op de planning. Even goed afsluiten voor de ramadan begint. Alles is compleet; het eten, de muziek, de vele bbq’s, de leuke meiden, mijn fotocamera natuurlijk en niet te vergeten de gezelligheid. Na de ramadan snel weer overdoen!

img_0120

img_2330

Thanks voor het lezen!! Love!! 🙂

Liefs, Asli

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken