skip to Main Content

ASLIBEAU.COM x Shopping Event

Het is zaterdag avond, ik zit thuis en heb vrij weinig te doen. En dat maakt mij zo gelukkig.

Ik ben nog aan het bijkomen van de afgelopen week waarin ik het druk had met onder andere mijn shopping event. Op deze avond wou ik de lancering van mijn nieuwe website en webshop  vieren met bekende en mijn lieve volgers van social media. Vanaf deze week shop je de allerleukste trendy tassen bij mij!

Dinsdag

‘’Wakker worden Asli!! Anders ga je het niet redden’’. Hoor ik mijn zus roepen terwijl ze het huis verlaat. Na een uur snoozen moet ik er aan toegeven om mijn bed te verlaten. Vaarwel warme bed.

Ik sta al vrij snel in de keuken en begin aan mijn taartjes. Voor mijn gasten voor vanavond heb ik 2 taarten nodig en ik werk alvast vooruit voor de volgende dag. Nadat ik klaar ben met de taarten bereid ik de kleine dingen voor zodat ik mij volledig kan focussen op het klaarmaken.

Wie had dat gedacht? Van een relaxte dag naar HAASTEN!!!!! Ik heb nog maar een half uur. Wat moet ik aan? Hoe doe ik mijn haar? Mijn make-up? Shit. Not again. Wonderbaarlijk, tover ik mijzelf om in een fatsoenlijke verschijning en vertrek met mijn vriendin richting World Fashion Center.

Curls hairspo gloss

Word Fashion Center

We verbouwen de showroom tot een tassen heaven. Met alle IT-bags centraal. En niet te vergeten; de grote tafel met eten en drinken. Mijn vriendin is onderweg met Thais eten maar zit vast in de file.

Blue bag Musthavebag        

Precies om 18:00 komen de eerste 2 meiden langs, ik herinner mij jullie namen niet maar bedankt voor het komen lieve meiden. Al snel wordt het drukker en drukker en mijn vriendin en ik staan er alleen voor. ‘’WAAR ZIJN MIJN ANDERE VRIENDINNEN?’’. Ik krijg het warm en probeer mijn hoofd koel te houden. Thanks Tugba voor je input. Wat moest ik zonder jou.

Food Taart Pie Table

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muziekje aan, taarten gingen rond en iedereen zag er vrolijk uit. Er was een goeie sfeer. Rond 8 uur werd het rustig en konden we kletsen en eten. 

Goodnight

Met pijn in mijn voeten loop ik richting de auto. Ik kan niet wachten om te douchen en gelijk mijn bed in te duiken. Het was een succesvolle avond. Voor de gene die er niet bij konden zijn heb ik nog een kortingscode ‘’gemist’’ van 10% en gratis verzenden.

Bedankt voor het komen lieve allemaal,

Liefs,

Asli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken