skip to Main Content

Amsterdam Food Festival

Zo gênant!

Je wordt er mee dood gegooid op Instagram. ‘’Happy Easter!’’ ‘’Vrolijk Pasen!’’ en 300 foto’s van je buurvrouw en haar gezin met paaseieren.. maar toch vergeet ik dat het Pasen is vandaag. Ik moet al uit huis en stop mijn kleding en make-up in een tas. Dat komt later wel. Ik rij naar Amsterdam want het is weer maandag en dat betekend: fysio. Yay.

Ik loop naar de poort en zie een groot slot zitten.. huh? Hoe krijg ik die nou weer open.. misschien gewoon duwen denk ik. OMG….!! HET IS PASEN zegt de slimmerik in mij. Tuurlijk As. Klasse dit. Ik ben in shock van de level domheid die ik in me heb en loop terug naar de auto.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Na fysio stond Sowieso op de planning, een leuk restaurantje waar ik een afspraak heb met de eigenaar, een vriend van mij. Ik besluit me beneden om te toveren tot een fatsoenlijk persoon, dan kan die zonnebril eindelijk af. Na mijn kopje koffie rijden we naar de Rai want daar is op dit moment de foodhemel. En vandaag is de laatste dag.. dus ja.. als ik daar niet heen ga, ga ik huilen.

Food Festival

IMG_3596

Ik zet een stap binnen en loop langs een broodkraampje. Voor ik het weet krijg een heerlijk stukje brood in mijn handen en word ik opgetild voor een foto. ‘’Hmmm… lekker zeg’’ zeg ik hardop waarop een van hun zegt ‘’jij ja’’. Ik stikte net niet in mijn broodje van het lachen.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Oke, even terug denken. Wat heb ik allemaal gegeten? Biologische friet, oesters, suikerspin, aardappel twister(?), macarons (10x lekkerder dan Laduree), ice rolls, churros, Turks, Marokkaans. Yeah, mijn maag kan alles aan. Als je de munten omrekent naar geld is het best wel duur, vooral de burgers die bijna 10 euro waren.. Bruh..

Ik ben heel erg geïnspireerd geraakt en wie weet sta ik ook samen met mijn broer met een kraampje de volgende keer. Het concept hou ik nog voor me want ik ga eerst nog even kijken hoe en wat.

De avond zijn we gaan afsluiten bij Spaghetteria, een pastabar zoals de naam al verklapt. Leuk concept, je zit met ongeveer 18 andere aan een grote tafel en besteld een van de 6 gerechten die vanaf 9 euro beginnen tot maximaal 14 euro. Gezellige sfeer en nog goedkoop ook en helemaal niet gierig! Ik was echt verbaasd toen ik de hoeveelheid garnalen op mijn bord zag, haha. Als je meer tips wilt over leuke restaurants in Amsterdam vergeet dan niet mijn account @wheretoeatinamsterdam te volgen op Instagram!

Thanks voor het lezen, heb een tijdje niks geschreven omdat ik nauwelijks nog naar buiten ga. Ben  bezig met iets heeeeeeel groots en wil het eigenlijk verklappen maja.. boze oog. Haha.

Veel liefs,

Asli

IMG_3541

Coltrui ZARA, Jeans H&M, schoenen H&M, zonnebril PRIMARK 

Dit bericht heeft 0 reacties
  1. Hey Asli ,
    Je blog is echt GE WEL DIG !!!!
    Ik heb een vraagje over de jeans die je aan hebt, hoe lang geleden heb je hem gekocht? Ik kan hem namelijk niet vinden op de hm site..
    Love you’re outfit ! Looking great as usual!
    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken