skip to Main Content

Shoplog #1: schoenen

Daar ben ik weer na een lange tijd. Telkens ga ik achter mijn computer zitten met als doel een artikel te schrijven en eindstand heb ik 2 seizoenen van een serie bekeken. Ik was dus ongemotiveerd en een beetje down de laatste tijd, maar wat helpt? Shoppen! Als je mij op Snapchat (aslibeau) volgt dan weet je wel hoe laat het is.. I need help. Deze korte shoplog gaat over mijn nieuwe aankopen qua schoenen. De links voor de schoenen staan er ook bij natuurlijk, shopze!

IMG_4084
Deze kwamen vandaag met de post thuis, meteen aangedaan hihi. De Puma Fierce Core sneakers zijn verkrijgbaar bij de Footlocker en Zalando en kosten EUR 99,99. Ze lopen heel erg comfortabel en zijn vooral leuk te combineren met een sporty look. Een zwarte sportlegging en een zwarte hoodie bijvoorbeeld.

IMG_4099
Mijn mooiste aankoop sinds ik geboren ben zijn deze geweldige nude pumps van Christian Louboutin. Deze heb ik in de winkel Ceasar in Rotterdam gekocht en kosten EUR 675. Ze zijn 10 cm en dus prima om op te lopen. Deze pumps maken elke outfit chique en classy en door de nude kleur en de punt lijken je blote benen nog langer! Ik heb alleen links gevonden voor de rode en zwarte paar.

IMG_3981

Na gegeten te hebben in De Bijenkorf  wou ik nog heel even langs de schoenen afdeling en ja, je raadt het al.. Ik zag iets leuks. Ik stond met deze zwarte Kenzo sandalen en nog een andere kleur ongeveer een kwartier voor de spiegel. Ik kon niet kiezen en na een kwartier dacht ik waarom twijfel ik zo lang, ik koop beide gewoon. Nou jongens, mijn vriendin heeft toch tegen me geschreeuwd in de winkel waardoor ik uiteindelijk de zwarte heb gekozen. Terwijl er een medewerker de maat voor mij ging halen zag ik weer iets anders, de welbekende Giuseppe Zanotti Cruel Sandals. ‘’Zal ik ze proberen? Alleen proberen?’’ Vroeg ik mijn vriendin waarop zij reageerde ‘’Zodra je ze aanhebt, ga je ze niet uit doen en dat weet je, dus nee!’’. Hoorde ik nou een nee? LOL! Aandoennnnn!!! Nou het voelde alsof ik elk moment me enkel zou breken terwijl ik er op liep, maar oooooh wat zijn ze mooi. 1150 euro vind ik nog wel overdreven maar wie weet…Misschien ooit, als ik de loterij win. Anyways terug naar de Kenzo sandalen, ze zijn zo schattig!!!! Even terzijde dat ze zwembad/beachclub proof zijn, zijn ze ook leuk te combineren met een jurkje in de zomer! Ze kosten EUR 155.

IMG_4113

Vinden jullie de schoenen net zo leuk als dat ik ze vind..of niet? Laat het me weten! Ohja de schoenen van Adidas linksboven waren een miskoop, dus vandaar niet waard om over te schrijven.

Xoxo Asli

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken