skip to Main Content

OOTD: lunch and diner

Ik weet niet waarom maar altijd als ik wakker word, word ik wakker met een app met ‘’Hallooooo ben je wakker, zullen we wat eten’’. Natuurlijk gaan we eten. Lunch at Ali Ocakbasi in het centrum it is, we hebben zin in burgers.

Het klinkt zo lekker, een ossenhaas burger. We bestellen het beide en warmen op door een theetje te drinken.

IMG_2594

Het eten wordt geserveerd en het eerste waar ik aan denk is ‘’Waar is mijn vlees?’’. Ik onderzoek het broodje grondig en zie een mini lapje vlees. ‘’Oh, daar!’’.  Ik eet daarom ook gewoon  liever thuis, op mijn manier. Maja, ik ben ook weer te lui.. dus dan heb je geen keus.

Vervolgens zijn we een drankje gaan doen bij Van Rijn wat 3 minuten verderop lopen was. Boring! Aangezien we niet echt vol zaten van onze lege burger, kwam er een idee om bij Loetje te gaan eten. Ik heb daar trouwens nog nooit gegeten, ondanks ik veel positieve dingen heb gehoord.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Het eten was heerlijk, alleen kwam ik er halverwege achter dat er een haar in me eten zat. Als ik er aan denk word ik al weer misselijk. Personeel is hier netjes mee omgegaan en heb ook een toetje aangeboden gekregen. Liefde gaat door de maag, they know.

Na het diner wil ik naar huis, ik ben moe en wil lekker een dutje gaan doen. We zijn al bij de derde plek en mijn zus komt dan met het idee om ergens een theetje te doen. Daar gaan we weer.

img_6718-1

Bad hair day!!!! I hate it. Ik kon er niks aandoen aangezien ik om de 10 minuten(!!) werd geappt met de vraag waar ik blijf. The girl needs some time, damn. 

img_6719-1

Details: full outfit by Zara (this season) 

Echt een super rare dag, in mijn vorige blogpost had ik ook al een soort van een klacht omschreven en vandaag 2! Een record, denk ik?

Ik kan niet wachten tot het zomer is. Naja, gewoon lekker weer is. De rokjes, hakjes en hoeden kunnen dan weer uit de kast worden gehaald. Ben alweer klaar met de kou. De layering trend is over!

Xoxo

Gossip girl

(Altijd al zo willen afsluiten)

Dit bericht heeft 6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken