skip to Main Content

My 20th birthday

Goodmorning,

Ik ben aan het bijkomen van een te gek weekend. Grapje, deze oma heeft een heel chill weekend achter de rug. Ik wil wel nog taart eten, want dat heb ik voor het eerst niet gedaan op mijn verjaardag. Mijn camera ging ook overal mee naar toe, maar of ik uiteindelijk ook foto’s heb gemaakt? Lees snel verder.

Zaterdag

Of ik nou om 8 uur ’s ochtends me bed uit moet of om 1 uur ’s middags, mijn wekker moet gezet worden. Herkenbaar?

Processed with VSCOcam with t1 preset

Vrijdag heb ik mijn haren laten verven, misschien dat je het zal opmerken op foto’s. Aan mijn haar hoef ik dus niet te zitten. Ik maak mij klaar om te gaan lunchen met een goede vriendin van mij. We halen nog even mijn jasje op bij de stomerij en vervolgen onze reis naar Amsterdam. FYI: Onze reis van 20 minuten, het woordje reis klinkt urenlang.

Aankomend bij de Harbour Club Kitchen werden we vriendelijk ontvangen en kozen we een mooi plekje uit. We beginnen met een broodje en een salade en eindigen zoet met een cheesecake. Heerlijk. Tegen de tijd dat we weer de auto zijn ingestapt zijn we 2 uur verder. Wat gaat de tijd snel!

Het is ongeveer kwart over 7 als ik mij begin klaar te maken. Mijn 2 vriendinnen die ik heb uitgenodigd voor een etentje komen om half 8. We hebben gereserveerd bij Mayur in het centrum om 9 uur. Ja je raadt het al, dat gaan we nooit redden.

Rond 10 uur zitten we dan, wachtend op onze eten en wetend dat we om kwart voor 11 weer in Zaandam moeten zijn om andere meiden op te halen. Shit. Geen stress, I got this.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Ik wil Mayur bedanken voor de gastvrijheid en de vriendelijke service. Mayur is een Indiaanse (Halal) restaurant die al een tijdje op mijn lijstje stond om te bezoeken. Volgen jullie @wheretoeatinamsterdam op Instagram al? Het eten was lekker en het was leuk om eens buiten onze comfortzone te gaan.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Na het eten gaan we tot diep in de nacht drankjes doen in de stad en eindigen we in een shoarmazaak (het zal niet). Om 6 uur ’s ochtends val ik lekker in slaap.

Zondag

Happy birthday to me! Om half 1 afgesproken met een vriendin van ons om te gaan ontbijten. Om half 1 staat zij dan ook in mijn kamer terwijl ik nog aan het slapen ben. Erg he?

Processed with VSCOcam with t1 preset

The Breakfast club is dichtbij Meer en Vaart en besluiten daarom daar te gaan ontbijten. De koffie was heerlijk en de pannenkoeken smaakte een beetje zuur. Jammer, ik hou van ZOET of gewoon ja…smaakloos.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Na het eten gaan we naar Mannen vs Vrouwen, een comedyshow. Aan het eind van de show had ik gewoon pijn in mijn kaken van het lachen. Alex Ploeg, you won! Echt een super leuke middag gehad en dat te danken aan mijn zus en mijn beste vriendin.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Outfit details: jeans ZARA sweater H&M (mens) boots ZARA bag H&M

Om 7 uur hebben we gereserveerd in een Turks restaurant waar ik mij lekker laat gaan op kippenvleugels. Ja, mijn hand zit onder en mijn smoel waarschijnlijk ook. Terwijl ik eet ben ik dankbaar dat ik niet op een date ben. Dan was hij waarschijnlijk weggelopen om het feit dat ik een beest ben. Na het etentje met mijn familie ben ik verlost en ga ik afspreken met andere vrienden.

Voortaan blijf ik dus gewoon in bed.

Grapje.

IMG_2815.JPG

Thank you babes

Liefs,

Asli

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken