skip to Main Content

Birthday outfits!

Mijn verjaardag is letterlijk om de hoek en dat betekend dat ik outfits moet gaan kiezen. Een kleine dilemma en een nogal onduidelijke planning. Help!

Ik zou eerst naar Antwerpen gaan met een groep vrienden. We hadden daar een huisje (lees maar HUIS) gehuurd etc. maar dat hebben we last minute gecanceld vanwege steeds meer afwezige. Lekker niks doen dacht ik, maar ik zie me zus alweer van alles plannen. Zucht!

We gaan zaterdagavond uiteten, drankjes doen en waarschijnlijk uit. De volgende dag naar een comedyshow. Zaterdag ga ik ook lunchen met een andere vriendin, waarschijnlijk in een vuilniszak. Of ik moet WEER naar de stad. Verder heb ik nog de tijd om iets te plannen voor zondagavond. Weer uiteten…haha.. like I always do.

Help me even kiezen tussen 2 jurken voor zaterdag avond.

img_6888

De groene Balmain for H&M jurk met een diepe V-hals waaronder ik een bralette van Alexander Wang for H&M zal dragen is super leuk en staat sinds aankoop stoffig te worden in mijn kast. Gouden accessoires en mijn haar strak in een staart met een elastiek met gouden detail om het af te maken. Mijn make-up bronzy en een gouden gloed op mijn ogen. Zoiets?

Daarnaast heb ik een hele sexy rode jurk met split. Een klein probleem is dat als ik er een strapless bh onder draag het TOO much wordt en de hele ‘’classy’’ look snel veranderd. Ik kan het ook zonder dragen. Geen sieraden, een losse lage knot met plukjes voorin en donkerrode lippen.

img_6885

Voor zondag zelf (de dag dat ik jarig ben) heb ik wel een outfit weten te scoren vandaag. Het schreeuwt echt ‘’lente’’ vind je ook niet? Het beloofd zonnig te zijn. I love the outfit! De hakken, spijkerbroek en het t-shirt zijn van Zara mochten jullie het willen weten.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Laat een reactie achter met je mening (en keuze jurk!). Oh ja, hoe oud denken jullie dat ik word? 🙂

Liefs,

Asli

Dit bericht heeft 10 reacties
  1. 20?? We zijn op dezelfde dag jarig alleen word ik al 27 voel me zo oudddd!

    sowieso die groene Balmain is top!!

    Staat je prachtig weet ik zeker

    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken