skip to Main Content

Mijn interview voor Loyaute.nl

In this FashionMinded we talk with the super fashionable & food passionate girl behind Asliumutoglu.com. Asli just started blogging about her passion for food & fashion. We followed her ‘Where To Eat In Amsterdam’ instagram account and right after that, fell in love with her unique style. (Who knew this girl was such a fashion diva?)
Sooo, what is Asli all about? Why should you follow her blog and what are her morning thoughts? She will tell you all about it in this FashionMinded.

(English version <– LINK!)

Voor de lezeressen van Loyaute.nl die mij nog niet kennen, stel ik mijzelf even snel voor. Mijn naam is Asli, 20 jaar en bloggen is momenteel mijn enige bezigheid. Door gezondheidsredenen werk ik momenteel niet en kan ik alle tijd besteden aan mijn passie voor koken en schrijven. Mij zijn er een aantal vragen gesteld over mijn stijl én over mijn passie met eten, waar ik jullie graag meer over vertel!

img_8659

Wat is je eerste gedachte in de ochtend als je je outfit gaat uitkiezen?

Doordeweeks ga ik op één dag na elke dag naar de fysio, dus daar kleed ik mij lekker sportief voor. Het liefst kleed ik mij elke dag casual of jongensachtig, denk aan oversized mannen sweaters en gympen. Maar ik heb ook dagen dat ik buiten mijn comfortzone ga en mij overdressed aankleed. Ik ga altijd voor comfort en waar ik mij zelfverzekerd in zal voelen. De ene dag voel ik mij zelfverzekerd in een trainingspak en de andere dag in een jurkje.

img_6259

Ik winkel elke week (minimaal 1 of 2 keer) dus bij mij is het zo dat ik de nieuwe items dan de week erop draag. NO STRESS ALLOWED! Als ik wat koop weet ik ook hoe ik het ga combineren dus ik sta nooit te lang voor de kast (alleen met het zoeken hihi!).

Zelf ben ik erg benieuwd naar jou passie met eten, kan je hier ook iets kort over vertellen?

Mijn passie voor eten en koken is al sinds kleins af aan. Het enige wat ik toen kon maken was kip maar ik voelde mij net Gordon Ramsay.

Een baan als ondernemer in de horeca is dan ook een droom van mij, hierbij heb ik zojuist voor het eerst verklapt tegenover iedereen wat mijn droom is. Verder kan ik er niet veel over kwijt op dit moment.

Sinds een tijdje ben ik ook bezig met bakken, maar dat mislukt nog wel eens. Ik deel mijn passie graag met mijn volgers, het fotograferen en filmen van het eten en koken speelt hier een grote rol in. Ik wil een voorbeeld zijn voor andere, dat je je passie en dromen moet nagaan en elke keus die je maakt in het leven, je een stap dichterbij kunt brengen.

Wil je iets uitstralen met jou stijl?

Wat mensen van mij verwachten is dat ik de meest zelfverzekerde, sociale persoon ooit ben. Dat is niet waar, ik ben juist verlegen, bescheiden en altijd rustig. Ik denk dat ze dat denken om het geen wat ze op Instagram zien, maar dat zijn maar outfits en foto’s. Mijn Instagram omschrijft mij niet.. behalve dat ik heel veel eet. Haha.

Ik straal graag uit dat ik mij goed voel in wat ik aan heb. Omdat ik nu blog wil ik er wel altijd fatsoenlijk uitzien als ik de deur uitga (mijn camera gaat bijna altijd mee). Als mijn haar maar goed zit! Dat is echt het belangrijkste voor mij.

Hoe zie jij mannen graag gekleed en wat is een echte ‘no go’? 

Ik hou niet van ijdele mannen en die indruk krijg ik bij mannen die teveel tijd besteden aan hun uiterlijk. Ik zie een man het liefst verzorgd en casual. Een spijkerbroek, trui en sneakers. Prima. Een manteljas vind ik leuk, maar het moet je wel staan en bij je persoonlijkheid passen. Wat echt niet kan is een TE lange oversized T-shirt, eventueel met ritsjes. Verbrand het!!!!!!!

Ik hoop jullie een goede indruk te hebben gegeven en ik sta altijd open voor vragen. Hou Loyaute.nl in de gaten voor meer!

Liefs,

Asli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken