skip to Main Content

Diary 1: GIRLS love LUNCH

In mijn diary blogs probeer ik de hoogtepunten van mijn week te vertellen, verder ben ik altijd actief op snapchat met alweer bijna 1K kijkers! Dat gaat heel snel. Volg mij op snapchat: aslibeau, waar ik ook altijd reageer op chats!

Zondag

Ik heb in de middag een meeting onder het genot van een heerlijke lunch met Cigdem oftewel de wenkbrauwen godin. Ik ga bij Cigdem aan de slag voor o.a social media, bekendheid heeft ze genoeg voor haar salon maar het kan op een andere manier en dat ga ik voor haar doen. Ik ga haar social media kanalen overnemen en alle concurrentie uit de weg helpen (zeg ik even super zelfverzekerd haha!). Met mijn marketing achtergrond moet dat een makkie zijn.

img_0764
img_0901
Na het eten en bespreken komt haar dochter ons vergezellen en gaan we naar de stad waar we vervolgens de Bershka leeghalen en met volle tassen de winkel uitlopen. De Bershka is heel goedkoop en heeft vaak leuke dingen in de collectie. Ik zou zeker een kijkje nemen als ik jou was!

Over een kleine 20 minuten begint de film waar we naar toe zouden gaan en staan nog in de Zara maar beloven haar kleine dat we het wel gaan redden…..NOT!! Ik moest alleen even iets ophalen in de Bershka en dat is dus flink uit de hand gelopen… oeps…!

 

Omdat we de film niet hebben gered, besluiten we sushi te eten in Zaandam. Na 1 ronde geven deze dames het op terwijl ik nog van plan was 3 rondes door te gaan (grapje). Ach, ik eet gewoon lekker door.
img_0845
De avond sluiten we af met vrienden in Bos en Lommer en bij thuiskomst val ik als een roosje in slaap. Zooooooooooo moe.

Maandag

Ik word wakker en het eerste wat er in me opkomt is dat ik zo een spijt heb dat ik gister zo veel heb gegeten. Dus we gaan het anders doen. Gezond eten challange gaat vanaf vandaag van start. Ik doe wat boodschapjes bij de AH en na het eten ga ik naar de fysio om daar een uur te sporten en gemasseerd te worden. En nee, dat is geen luxe en heerlijke massage waar ik het over heb.

img_0902

Dinsdag

Even wakker worden nog in de zon op een terrasje in Amsterdam waar ik geniet van een koude Spa blauw… ja geen Ice tea met prik.. I got this. Ik neem afscheid en haal mijn krullenbol op met als doel ergens lekker te gaan eten. We gaan naar Plek in Amsterdam Noord aan het IJ met een prachtig uitzicht! Ik was helaas mijn jas vergeten dus echt genieten was het niet zonder dat de zon scheen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Blouse ZARA jeans ZARA shoes H&M sunnies PRIMARK bag LOUIS VUITTON

Processed with VSCOcam with a6 preset
Ik begreep helemaal niks van de menu kaart. Ik beschrijf de menu kaart dan ook als een hipster kaart.. die van quinoa salades houden enz.. Ik vroeg de ober ‘’Klopt het dat ik geen vlees zie?’’ Waarop hij antwoordde: ‘’Jawel, we hebben een stukje steak’’. Ja.. een stukje.. ik heb liever iets van 300 gr en me vriendin die me aanvulde: als het niet meer is. Ja we leken net twee hongerige vleeseters. Wij gaan toch maar ergens anders eten, bedankt. Plek heeft een super chille terras (binnen hangt er een vreemde lucht) waar je met warm weer heerlijk drankjes kunt doen met vrienden. Het eten sla ik over maar voor drankjes en toetjes prima te doen.

Processed with VSCOcam with a6 preset

IMG_4407

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Even zoeken op internet naar een burgertent en vervolgens rijd ik naar de Pijp.. de foodheaven-neighboorhood. De burger en frietjes waren heerlijk, thanks Geflipte Burgers! (Ik zou gezond eten, I know, een gezond ontbijt was wel genoeg :p)

Processed with VSCOcam with a6 preset

Enjoyed my day! Bedankt voor het lezen.

Bisous,

Asli

Processed with VSCOcam with b5 preset

Dit bericht heeft 8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken