skip to Main Content

New season: new hair

HERFST! Mijn favoriete seizoen, geen gezweet geen ge-dit en ge-dat maar gewoon lekker comfy en lekker warmpjes erbij lopen.
img_7616
Een nieuw seizoen vraagt naast het updaten van je kledingkast ook om het updaten van je haar. Een nieuw kapsel dus. The man behind the hair is niemand minder dan Bilge van Hairchef. Ik vertrouw hem met mijn ogen dicht en ik laat hem van alles doen met mijn haar.

De bedoeling was dat we voor asblond zouden gaan maar dan niet in zijn geheel. Ik wou eigenlijk wel de nieuwe hairdo van Kylie Jenner, maar het onderhouden van uitgroei vind ik uit ervaring DRAMA! Terwijl we bezig zijn maak ik een grapje en zeg dat ik iets roze in mijn haar wil. Hij loopt even weg en komt terug met 2 kleuren waarvan de een mintgroen en de andere lichtroze is. Groen heb ik al eens gehad en ik kies voor roze en ook dit laat ik volledig aan hem over. ‘’Doe wat je wilt!’’ zeg ik. Na het uitspoelen van mij asblonde haren is het moment aangebroken…ik vond het wel spannend en film elke stap op Snapchat.

img_7637

Blouse: ZARA

Het resultaat is een subtiele lichtroze/lila kleur en blond door elkaar. Ik ben verliefd. Ja. Op mijn eigen haar. Als laatst föhnt hij mijn haren in mooie krullen and I’m good to go. Tenminste.. eerst laat ik een andere jongen die daar werkt honderden foto’s van mij maken :))))))

Ik krijg altijd heel veel vragen over mijn haren en wie dat verft etc. dus ik dacht laat ik er eens over schrijven. Ik kan Hairchef voor iedereen aanraden omdat ik alleen maar positieve ervaringen heb gehad. Ik zou zeggen: check zijn Instagram en beoordeel zelf of hij een balayage talent is of niet!

Doen jullie hem de groeten van mij?

Thanks for reading! Love XoXO

PS. Hairchef doet ook herenkapsels!

Website: Hairchef
Instagram: @Hairchef_bilge

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken