skip to Main Content

Musthave: krulborstel

Zie je het ook niet zitten om met een borstel en een super hete föhn je haren te föhnen net als bij de kapper? Ik ook niet, want ik heb echt 2 linker handen daarvoor en dat wordt geheid een boel klitten. En ik heb ook niet zo een zin om me haar te knippen omdat het vast zit in een borstel. Yup, I did. Toen ik 10 jaar was.

Asl

Hoe goed mijn make-up ook mag zitten, als mijn haar niet is gedaan dan heb ik het gevoel dat ik er echt niet uit zie. Gek hé? Dat heb ik dus niet als ik geen make-up op heb. Toen ik veel jonger was, had ik daar wel last van maar het draait allemaal om zelfvertrouwen. Als jij dit uitstraalt dan zal het waarschijnlijk niet eens opvallen dat je make-up loos bent. Als je haar maar goed zit, zeg ik altijd!

Een paar tips van mij:

  • Borstelen reinigt je haar en hoofdhuid en het geeft je haar glans.
  • Ik begin met onderin te kammen en werk in kleine stapjes omhoog. Zo voorkom je dat je haar breekt.
  • Knip je haar regelmatig, ook al is het maar een paar cm.
  • Ik probeer mijn haar om de 3/4 dagen te wassen. Op de 2e en 3e dag is mijn haar het mooist. Dus in die 3/4 dagen föhn ik maar 1 keer mijn haar. Zo voorkom ik dat ik mijn haar niet (teveel) beschadig met hitte.

Met deze brush van Babyliss creëer je volume, glans en lijkt het net alsof het is geföhnd bij de kapper. You’re welcome! Naast de brush heb ik de volume te danken aan de laagjes in mijn haar, gewoon een tip mocht je het durven.

De borstel draait vanzelf voor de luie onder ons en kan ook gebruikt worden op nat haar. Als ik haast heb föhn ik me haar eerst een beetje droog, werkt wat sneller. Als ik veel tijd heb, laat ik mijn haar met rust en laat het vanzelf drogen. In de tussentijd doe ik bijvoorbeeld mijn make-up. Een beetje olie na het stylen and I’m good to go!

Liefs,

Asli

BaByliss AS130E Brush & Style €49,99

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

×Close search
Zoeken